> Výrobci > TMV SS > MOM2 sada pro testování zkratovacích souprav dle IEC 61230

MOM2 sada pro testování zkratovacích souprav dle IEC 61230

MOM2 sada pro testování zkratovacích souprav dle IEC 61230

Jedná se o speciálně vytvořenou sadu pro testování zkratovacích a uzemňovacích soustav, dle mezinárodní normy EN 61230. Tato norma se vztahuje na přenosné soupravy, které slouží pro ochranu pracovníků a které se zavěšují nebo nezavěšují na pevné body, pro dočasné uzemnění nebo uzemnění a zkratování elektricky izolovaných AC instalací, přenosových a distribučních sítí jakéhokoliv jmenovitého napětí včetně železničních elektrických soustav.

  • Jedná se o sadu obsahující pokrokový miniaturní mikroohmetr MOM2, pro měření velmi malých odporů, který dokáže generovat až 200A DC. Dále pak kalibrovaný kontaktní teploměr a tablet pro obsluhu vyhodnocovacího softwaru. MOM2Reader. Celá sada je uložena v kompaktním a odolném přepravním kufru, a to včetně kabelových sad s Kelvinovými kleštěmi a sondami pro MOM2, náhradních teplotních sond, náhradních baterií a bateriové nabíječky.
  • Celá sada je navržena jako plně konfigurovatelná, je tedy možné ji bez problému rozšířit o další doplňující příslušenství.
  • Sada obsahuje pokrokový miniaturní mikroohmetr MOM2, pro měření velmi malých odporů, který dokáže generovat až 200A DC. Dále pak kalibrovaný kontaktní teploměr a tablet pro obsluhu vyhodnocovacího softwaru. MOM2Reader. Celá sada je uložena v kompaktním a odolném přepravním kufru, a to včetně kabelových sad s Kelvinovými kleštěmi a sondami pro MOM2, náhradních teplotních sond, náhradních baterií a bateriové nabíječky.
  • Celá sada je navržena jako plně konfigurovatelná, je tedy možné ji bez problému rozšířit o další doplňující příslušenství.

Související produkty

MOM2

MOM2

Pokrokový miniaturní mikroohmetr MOM2, navržený k měření odporu hlavních kontaktů vypínačů VN a VVN, přípojů na sběrnách, přípojnicích a ostatních…

Detail

MOM 690

MOM 690

Mikroohmetr pro měření přechodových odporů kontaktů vypínače. Přístroj okamžitě zobrazuje naměřený odpor na rozměrném displeji, kde je též uvedena…

Detail

DLRO200

DLRO200

Pod modelovou řadou Megger DLRO se skrývají digitální mikroohmmetry pro přesné měření nízkých odporů. Možnosti použití těchto přístrojů jsou velice…

Detail

VYPRACUJEME VÁM ŘEŠENÍ NA MÍRU